Boek Knipoogwijsheid

Titel: Knipoogwijsheid, kleur meer buiten de lijnen
Auteur: Mark Frequin
Uitgever: Publiek Denken
ISBN: 978-90-830203-1-0

Samenvatting
In zijn werk gooit Mark Frequin met regelmaat een anekdote of een oneliner erin. Bijvoorbeeld om het ijs te breken of om het overleg te verleggen naar wat hij belangrijker vindt. Nu hij afscheid neemt als DG Mobiliteit van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft hij die anekdotes en oneliners gebundeld. Want mensen een beetje van hun à propos brengen levert vaak nieuwe of betere inzichten op en geeft even adempauze. Als titel van de bundel heeft hij Knipoogwijsheid gekozen. Daarmee verwijst hij naar zijn favoriete stijlmiddel: lichte ironie. Die ironie past hij zeker ook op zichzelf toe. ‘Jezelf relativeren is een sport die heerlijk is om te beoefenen,’ aldus Mark Frequin. ‘Uiteraard met wijsheid!’

Bestellen
Knipoogwijsheid wordt uitgegeven door Publiek Denken. Het boek kost € 4,99, daarnaast brengen wij € 3,50 administratie- en verzendkosten per exemplaar in rekening. Indien u meerdere exemplaren bestelt, zullen wij de daadwerkelijk gemaakte verzendkosten doorbelasten.

Knipoogwijsheid kan worden besteld door onderstaand formulier in te vullen. Na het invullen ontvangt u per mail de betaalinstructies.