13 apr 2017

A+O Collegereeks 2017 van start

Jelle Dijkstra, Steven d’Hondt, Tinka van Vuuren, Gerard Evers, Margriet Sitskoorn en Patrick van Veen. Dat is de line-up voor de A+O Collegereeks van 2017. Zij gaan in op onderwerpen als functieloos werken, vitaliteit, HR-Analytics, Loopbaan Zelfregie, Co-creatie en Leiderschap & veranderen. We zijn te gast in de gemeenten Borsele, Leeuwarden, Zeist, Hellendoorn, Ridderkerk en Hoorn. De A+O Collegereeks start op 13 april en vindt vervolgens elke tweede donderdag van de maand plaats (met uitzondering van juli en augustus).

Opzet college
Dynamisch en interactief, dat is waar het A+O fonds Gemeenten op inzet. Doel van de collegereeks is het verdiepen van actuele onderwerpen bij gemeenten en het delen van ervaringen uit praktijkcases. De colleges starten om 15.00 (inloop vanaf 14.30) met de gastsprekers. Daarna komen er vanuit verschillende organisaties interessante praktijkcases aan bod. Deelnemers gaan tijdens de colleges ook zelf actief aan de slag met het onderwerp. Om 17.00 sluiten volgt een afsluiting met een borrel, is er de mogelijk om na te praten en uiteraard om te netwerken.

Locaties en data
De colleges vinden elke 2e donderdag van de maand plaats. Per colleges zijn er steeds slechts 100 tickets beschikbaar, dus wees er snel bij!

 Datum Spreker Onderwerp Locatie
13 april Jelle Dijkstra Co-creatie
Aanmelden
De Stenge
Stengeplein 1
4451 CZ Heinkenszand
11 mei Steven d’Hondt Workplace Innovation
Aanmelden
De Koperen Tuin
Prinsentuin1
8911 DE Leeuwarden
8 juni Tinka van Vuuren Vitaliteit: Sturen op eigen regie
Aanmelden
Hotel Theater Figi
Het Rond 2
3701 HS Zeist
14 September Gerard Evers HR-Analytics
Aanmelden
Huis voor Cultuur en Bestuur
Willem Alexanderstraat 7
7442 AE Nijverdal
12 oktober Margriet Sitskoorn Loopbaanzelfregie
Aanmelden
BAR-Organisatie
Koningsplein 1
2982 EA Ridderkerk
16 November Patrick van Veen Leiderschap en veranderen vanuit een ander perspectief
Aanmelden
Gemeentehuis Hoorn
Nieuwe Steen 1
1625 HV Hoorn


Voor wie?
De colleges zijn bedoeld voor iedereen die interesse heeft in de thema’s die tijdens de colleges worden behandeld. Voorwaarde voor deelname is dat je werkzaam bent bij een gemeente (of gemeentelijke organisatie) die valt onder de CAR-UWO. Daarnaast mogen ook ambtenaren uit de sector Waterschappen en Provincies aansluiten.

Aanmelden voor de colleges kan op de website van het A+O fonds Gemeenten <link naar: https://www.aeno.nl/ao-collegereeks-2017 >

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *