25 sep 2019

Onderwijsvastgoed Dag 2019

Laat u inspireren, ontdek kansen en creatieve oplossingen voor nieuw en bestaand vastgoed in het onderwijs. Speel in op de ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie en leer wat de ontwikkelingen in het onderwijsvastgoed voor uw organisatie kunnen betekenen.

Het klimaatakkoord daagt met de routekaart onderwijsinstellingen uit om nu stappen te zetten. Het gaat om de versnelling van de energietransitie door een forse opschaling. Verschillende aspecten worden besproken in zowel het plenaire als het break-out programma.

In het hoofdprogramma onder meer Gerhard Jacobs (partner HEVO) en Wichert Eikelenboom (lid CvB stichting Voila) over de energietransitie en Total Cost of Ownership, Max Hoefeijzers (medeverantwoordelijk voor de doordecentralisatie in Breda) over de optimale besteding van huisvestingsmiddelen. En wij bespreken graag met u de Nationale Trendradar Onderwijsvastgoed. U krijgt een exemplaar. Ook is er voldoende gelegenheid uw collega’s uit het onderwijsvastgoed te ontmoeten.

Dagvoorzittersibo_arbeek_100_100
Sibo Arbeek, hoofdredacteur Schooldomei
Locatie
Nyenrode Business Universiteit, Breukelen

Meer informatie en aanmelden

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *