1 nov 2021

Overheidsbrede Cyberoefening en Webinars 2021

Op 1 november vindt de Overheidsbrede Cyberoefening plaats. Voorbereid zijn en weten wat je moet doen bij een cyberincident, is de enige manier om cybercriminelen een stap voor te blijven en cyberincidenten te voorkomen. Samen oefenen geeft inzicht in de dynamiek van een cyberincident en de complexiteit van beslissen. Ook het delen van kennis en ervaring is belangrijk, van elkaar leren en het bieden van handelingsperspectief.

Op de website Weerbarendigitaleoverheid.nl kunt u in de maand oktober deelnemen aan talloze cyberwebinars van verschillende (overheids)organisaties die hun kennis en ervaringen delen. Meld u snel aan om op de hoogte te blijven.

Doelgroep
De doelgroep van de Overheidsbrede Cyberoefening en Webinars zijn professionals, managers en bestuurders van overheden en bedrijven.
Heeft u de Overheidsbrede Cyberoefening 2020 gemist? Geen probleem. Lees dan het online magazine. Hierin vindt u blogs en interviews met bestuurders, de visuele notulen van een aantal webinars en de aftermovie van de Overheidsbrede Cyberoefening.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *