14 dec 2021

Publiek Denken Top 100 Ambtenaar van het Jaar

Op 14 december wordt de Ambtenaar van het Jaar 2021 bekendgemaakt. Tot maandag 27 september kon iedereen een collega nomineren. Er zijn zes categorieën:

Rijksoverheid management Decentraal management
Rijksoverheid beleid Decentraal beleid
Rijksoverheid uitvoerend Decentraal uitvoerend

Onder Rijksoverheid vallen ook alle centrale uitvoeringsorganisaties en ZBO’s. Onder decentraal alle waterschappen, provincies en gemeenten.

De verkiezing van de Publiek Denken Top 100 Ambtenaar van het Jaar richt de schijnwerper op ambtenaren die een uitmuntende prestatie leveren of bijzonder te werk gaan. De jury onder leiding van Carsten Herstel, (directeur-generaal bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid) kiest de Ambtenaar van het Jaar 2021 uit twaalf finalisten die in de stemronde de meeste stemmen kregen. Ook is er de publieksprijs voor de ambtenaar die de meeste stemmen heeft binnengehaald.

De Ambtenaar van het Jaar 2021 wordt 14 december bekendgemaakt in Groningen via een live-uitzending. Zodra die bekend is, verschijnt hier de link om te live-uitzending te bekijken.

De PD Top 100 Ambtenaar van het Jaar is een initiatief van Publiek Denken en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Groningen, Mensium en het IPO.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *