31 mei 2022

Reuring!Café

Al meer dan honderd keer voerden de Vereniging voor OverheidsManagement (VOM) tijdens de Reuring!Cafés het gesprek met bewindspersonen, politici, ambtenaren uit diverse overheidslagen, maatschappelijke pioniers, wetenschappers en betrokken professionals uit het bedrijfsleven. Dit altijd vanuit de overtuiging dat bepaalde uitdagingen en dilemma’s in de beleidsvorming en -uitvoering van de publieke sector beter naar voren komen in een schurend debat dan in een gelikte beleidsnota. Meer dan 350 experts namen inmiddels op de pluche meubels plaats. In meer dan tien steden creëerden zij ‘reuring’. Huisband, ‘The Wizards of AZ’, ontving menig applaus. Op 31 mei is het tijd om de honderdste editie van Reuring!Café te vieren!

De locatie is De Glazen Zaal in Den Haag. Het Café vindt plaats op 31 mei 2022, met een inloop vanaf 16.30 uur. Het evenement gaat om 17.00 uur van start. Na afloop van het debat, rond 18.45 uur is er een Indonesisch buffet en wordt wijn, bier en fris geschonken.

LET OP! Ook voor de honderste editie van Reuring!Café geldt dat het mogelijk is om deze zowel fysiek als online te volgen. Voor het aantal fysieke tickets geldt een limiet. Zodra deze bereikt is, zal er met een wachtlijst gewerkt worden.

Aanmelden voor beide opties kan hier.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *