22 mrt 2017

VNG Ambtelijke Top conferentie

U slaat geen krant meer open of u leest over maatschappelijke veranderingen en wat die betekenen voor bedrijven, instellingen en de overheid. In boeken, congressen en op bijeenkomsten wordt benadrukt dat ook de lokale overheid ‘om’ moet, structureel. Alles wordt anders, en ook u moet als gemeentesecretaris, directeur of hoofd van een dienst mee! Want de burger verandert, de digitale technieken maken meer mogelijk en de traditionele verhoudingen tussen politiek, ambtenarij en burgers werken minder en minder. De overheid wordt ongetwijfeld minder paternalistisch, interactiever, flexibeler, slimmer en duurzamer. En zal uitgaan van maatschappelijke opdrachten. Maar wat vergt dat van u?

De VNG Ambtelijke Top conferentie biedt u in deze dynamiek de kans om zaken samen op een rij te zetten. U gaat op 22 maart in dialoog over complexe maatschappelijke opdrachten en denkt na over praktische oplossingen die het leven voor u, de ambtenarij en met name de burgers effectiever en efficiënter, maar ook gelukkiger en vitaler maken. U maakt kennis met leerzame successen in andere gemeenten en hoort van onderzoekers en ervaringsdeskundigen hoe zij naar de toekomst van gemeentelijke antwoorden op maatschappelijke opdrachten kijken. Het programma is inhoudelijk breed van opzet, zodat u makkelijk uw eigen keuzes kunt maken en met uw gehele MT nu al de echo te horen krijgt van de The Greatest Hits van de toekomst. Reken erop dat deze dag inspireert om de stap van ‘moeten’ naar ‘willen’ te maken.

De conferentie is kosteloos en vindt plaats in de DeFabrique in Utrecht. Heeft u zich nog niet opgegeven? Dan kunt u dat hier doen.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *