nieuws

Brandon Pouw wint verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar 2019

Brandon Pouw is de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2019. De beleidsmedewerker Bestuurlijke Zaken bij de provincie Zuid-Holland kwam op 17 januari tijdens de verkiezingsavond in Amersfoort als winnaar uit de bus. Neeltje van der Heijden, bestuursadviseur bij de gemeente ’s Hertogenbosch, sleepte de publieksprijs in de wacht.

De verkiezing is een initiatief van FUTUR, het landelijk netwerk voor jonge ambtenaren. Pouw viel op door zijn verbindende kwaliteiten. ‘Hij zet altijd de maatschappelijke opgave centraal en geeft anderen de ruimte,’ aldus Marieke van Wallenburg, juryvoorzitter en DG Overheidsorganisatie bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Toekomstbestendig
De FUTURPROOF-award gaat dit jaar naar de Centrale Informatievoorziening van Rijkswaterstaat. Deze award is bestemd voor de organisatie die het meest toekomstbestendig is door aan te sluiten bij de behoeften en ambities van de jongere generaties. Naast Rijkswaterstaat waren de gemeente Deventer en provincie Overijssel genomineerd.

Lees ook de interviews met de drie finalisten van de verkiezing van de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2019 in het e-zine Publieke professional: veranderend samenspel.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *