nieuws

Dialoogtafel Modernisering Arbeidsmarkt live gestreamd

De Nederlandse arbeidsmarkt verandert in razend tempo. Technologische innovatie, vergaande globalisering, de opkomst van disruptieve organisaties en voortgaande flexibilisering zorgen voor dynamiek maar ook voor onzekerheid.Hoe creëren we draagvlak voor nieuw sociaal beleid? En hoe blijven werknemers wendbaar en minder kwetsbaar voor technologische veranderingen? Om antwoorden te vinden op vragen als deze organiseert Publiek Denken maandagmiddag aanstaande de dialoogtafel Modernisering van de arbeidsmarkt.

Tijdens deze Dialoogtafel gaan diverse stakeholders afkomstig uit politiek, werknemers- en werkgeversorganisaties, wetenschappers, kennisinstituten, overheidsorganisaties en overige belanghebbenden in Den Haag met elkaar en een deskundig panel in gesprek. Gespreksleider is Arko van Brakel, medeoprichter en CEO van Semco Style Institute. In het panel hebben zitting:

  • Patrick Banis, directeur Arbeidsmarkt CAOP
  • Marco Bastian, directeur NBBU
  • Reinier Castelein, voorzitter De Unie
  • Bernard ter Haar, directeur-generaal Sociale Zekerheid en Integratie bij het ministerie van SZW
  • Maarten Post, voorzitter ZZP-Nederland
  • Maurice Rojer, adjunct-directeur ABU
  • Karin Sleeking, directeur A+O fonds Gemeenten

    Het debat zal live worden gestreamd via Facebook. Kijkers hebben de mogelijkheid live vragen te stellen en mee te praten. Van het debat zelf (bevindingen, conclusies en aanbevelingen) wordt een journalistiek verslag gemaakt en gepubliceerd in het magazine Publiek Denken van 21 maart aanstaande en op Platformoverheid.nl. Daarnaast wordt het verslag ook digitaal verder verspreid via e-nieuwsbrief en social media.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *