nieuws

Brigadegeneraal Hans Damen genomineerd voor JLN Awards

Brigadegeneraal Hans Damen is genomineerd voor de JLN Awards. Jong Logistiek Nederland (JLN), een platform dat zich richt op professionals tot 30 jaar, nomineert de generaal vooral vanwege zijn betrokkenheid bij jongeren in de logistiek. Damen leidt bij Defensie de TaskForce Logistiek om grootschalige logistieke operaties, na alle bezuinigingen, nu weer op de kaart te zetten. Denk daarbij aan de doorvoer van enorme hoeveelheden Amerikaanse helikopters, voertuigen en ander materieel medio dit jaar via de Rotterdamse haven.

Damen viel al eerder in de prijzen. In 2013 won hij de verkiezing Beste Ambtenaar van het Jaar, die door Publiek Denken werd georganiseerd en in 2015 stond hij in de lijst van 10 best twitterende ambtenaren. Damen is actief lid van het netwerk Ambtenaar 2.0 en bestuurslid van de Vereniging voor Overheidsmanagement. Veel ambtenaren kennen hem van het Reuring!Café, waar hij steevast acte de présence geeft.

Op zaterdag 13 oktober worden de JLN Awards uitgereikt tijdens het Jaarcongres van JLN. Wilt u uw stem uitbrengen op Hans Damen, ga dan naar de website van Jong Logistiek Nederland.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *