nieuws

Ien Dales Integriteitsaward

Wie verdient de Ien Dales Integriteitsaward 2019 en volgt de provinciale Werkgroep Integriteit Limburg op (zie foto)? Tot 14 december 2018 kunt u iemand (of een afdeling) nomineren. De uitreiking van de award vindt plaats op 18 april 2019 tijdens het congres ‘Integriteit 2025’ van de Ien Dales Leerstoel van de Universiteit Leiden en het CAOP.

De twee jaarlijkse Ien Dales Integriteitsaward is voor iemand die zich op meerdere vlakken heeft onderscheiden op het bevorderen van de integriteit in zijn of haar werkzaamheden. Denk aan publicaties, kwalificaties en specifieke verdiensten op het gebied van integriteit en goed bestuur. De award zelf is een bronzen beeldje van Ien Dales en de awardwinnaar krijgt ook een geldsom voor een activiteit, die de integriteit in de publieke sector bevordert.

Stuur uw voordracht (voorzien van een motivatie) uiterlijk 15 december 2018 per post of per mail toe naar Loes Spaans, secretaris Stichting Ien Dales Leerstoel, Postbus 556, 2501 CN in Den Haag (onder vermelding ‘vertrouwelijk’) en l.spaans@caop.nl.

De Ien Dales Leerstoel ‘beheert’ het erfgoed van mevrouw drs. C.I. Dales, oud-minister van Binnenlandse Zaken. De leerstoel richt zich op de facilitering van onderwijs en onderzoek en stimuleert het debat binnen de leeropdracht ‘de overheid als arbeidsorganisatie’. Het onderwerp integriteit is daarbij belangrijk. De Ien Dales Leerstoel is verbonden aan de Universiteit Leiden, Faculteit Governance and Global Affairs en wordt ondersteund dor het CAOP. Bijzonder hoogleraar Zeger van der Wal bekleedt de leerstoel.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *