nieuws

Op het snijvlak van publiek en privaat

Er zijn veel organisaties die in de wisselwerking tussen publiek en privaat functioneren. Sommige organisaties vanuit de publieke sector, andere organisaties vanuit de private sector. Er zijn echter ook organisaties die zelf onderdeel zijn van dat snijvlak. Denk aan publieke organisaties met een markt-aanpak, of private organisaties met publieke aandeelhouders.

Werken en samenwerken op het snijvlak van publiek en privaat bieden kansen, maar brengen soms ook problemen met zich mee. Welke problemen zijn dat, verstaan beide werelden elkaar goed genoeg en spreken zij dezelfde taal? Komen hun doelen genoeg overeen en hebben zij elkaar nodig om die doelen te bereiken? 

Deze en andere vragen komen aan bod tijdens de vierennegentigste editie van Reuring!Café, die de Vereniging voor OverheidsManagement (VOM) op 11 juni organiseert in samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen en Arcadis. Reuring!Café richt zich op het informeel samenbrengen van ambtenaren, betrokken burgers, mensen uit het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Mark Frequin, directeur-generaal Mobiliteit bij het ministerie van IenW en voorzitter van de VOM, is de debatleider. Carolien Gehrels, Europees directeur Big Urban Clients bij Arcadis, verzorgt de inleiding. Verder zijn te gast:

  • Dick Benschop, president-directeur bij Schiphol
  • Frits van Bruggen, hoofddirecteur bij de ANWB
  • Dorine Burmanje, voorzitter Raad van Bestuur bij het Kadaster
  • Roger van Boxtel, president-directeur bij de Nederlandse Spoorwegen

Locatie en aanmelden

Meld je nu aan!

Datum: 11-06-2019
Locatie: De Glazen Zaal, Den Haag
Inloop vanaf 16.30 uur, start 17.00 uur

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *