nieuws

Verkiezing Overheidsmanager van het Jaar 2017 van start

De verkiezing van de Overheidsmanager van het Jaar 2017 is begonnen. Het thema is dit jaar: wie durft in de wind te staan? De maatschappelijke en politieke omgeving vraagt van overheidsmanagers dat zij hun werk en rol goed positioneren en uitleggen aan burgers en collega’s. Dat vergt competenties als lef om los te laten, vaste patronen te doorbreken en soms kwetsbaar te zijn.

Het is mogelijk om overheidsmanagers te nomineren tot 1 juli aanstaande. Kent u de Overheidsmanager van het Jaar 2017, nomineer hem of haar dan hier. Voor meer informatie over eerdere edities, ga naar de website www.overheidsmanager.nl.

Op 20 november 2017 worden de Overheidsmanager van het Jaar 2017 bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Overheidsawards. Ook zal dan de Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2017 en de finalisten van verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar bekend worden gemaakt.

De Overheidsmanager van het Jaar 2016 was ombudsman van Amsterdam Arre Zuurmond (zie foto). In de Publiek Denken-special Overheidsawards 2016 kunt u meer over hem lezen, en over de Beste Overheidsorganisatie van 2016, de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *