nieuws

Publiek denken organiseert Top 100 Beste Ambtenaar

Publiek Denken organiseert de zesde editie van de PD Top 100 Beste Ambtenaar. Met deze verkiezing wordt de aandacht gevestigd op een beroepsgroep die vooral achter de schermen opereert. We richten de schijnwerper op ambtenaren die een excellente prestatie hebben geleverd. Wie zijn de succesvolle sleutelfiguren bij de overheid? En wat maakt hen tot een voorbeeld voor anderen?

Gezocht onorthodox rolmodel en inspirator m/v
Wie volgt Richard Baas op en mag zichzelf straks Beste Ambtenaar 2016 noemen? Nomineer nu een collega waarvan jij vindt dat zijn/haar prestaties best in de spotlights gezet mogen worden. Hij/zij inspireert, motiveert en enthousiasmeert anderen met zijn/haar inzet, gedrevenheid en maatschappelijke betrokkenheid.

Nomineer je collega
Tot 1 oktober kun je een collega nomineren voor de PD Top 100. Er wordt een jury- en publieksprijs uitgereikt. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen rijksoverheid en decentrale overheden (gemeenten, provincies en waterschappen) en tussen management, beleid en uitvoerend/ondersteunend. Nomineren is een kleine moeite. Vul hier het formulier in.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *