nieuws Bestuurskracht

GemeenteDelers: van lokale kracht naar landelijke kwaliteit

Bent u trots op uw afdeling, uw team of initiatief? Heeft u iets moois bereikt met een bijzondere aanpak? En kunnen andere gemeenten leren van uw opgedane kennis en ervaring? Meld u dan aan voor de allereerste editie van GemeenteDelers!

GemeenteDelers is een nieuwe competitie, georganiseerd door VNG Realisatie en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Het thema is: van lokale kracht naar landelijke kwaliteit. Doel van de competitie is om ‘toonbeeldprojecten’, nieuwe werkwijzen of verrassende aanpakken van gemeenten voor het voetlicht te brengen. Het mes snijdt aan twee kanten, aldus de organisatie: gemeenten kunnen van elkaar leren en de deelnemers krijgen feedback van specialisten op hun initiatief.

U kunt niet alleen uw eigen initiatief nomineren maar ook dat van een ander. Groot – zoals een meerjarig programma – of klein, een teamprestatie of een individueel initiatief… het kan allemaal, mits er een duidelijk resultaat is geboekt. De winnaars van de competitie worden april volgend jaar bekend gemaakt op het jaarlijks congres van VNG Realisatie. Kijk op GemeenteDelers voor meer informatie.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *