nieuws Publieke professional

Publiek Denken special Publieke Professional online

Lian de Boer, adviseur economische zaken van de gemeente Groningen, is de winnaar van de Publiek Denken Top 100 Ambtenaar van het Jaar 2020. Met haar verkiezing zetten we de schijnwerper op ambtenaren die een excellente prestatie hebben geleverd of een bijzonder verhaal hebben waarvan anderen kunnen leren. In deze special besteden we uitgebreid aandacht aan Lian de Boer en haar mede-finalisten.

De Publiek Denken Top 100 van 2020 is in meerdere opzichten bijzonder. Niet alleen is het de tiende keer dat de verkiezing wordt georganiseerd, ook is er één winnaar voor twee prijzen. Lian de Boer wint zowel de jury- als de publieksprijs.

Verder is er in deze special aandacht voor de uitdagingen waarvoor de coronacrisis overheden stelt. Hoe zorg je dat medewerkers die thuis werken binding houden met de organisatie? En zijn ze voldoende digitaal fit om hun werk online te doen? Wat doe je met medewerkers voor wie er tijdelijk geen of weinig werk is? Deze en andere onderwerpen komen aan bod in de Publiek Denken-special over de publieke professional.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *