nieuws Publieke professional

Winnaar Overheidsawards 2020 bekend

Esther Lieben is uitgeroepen tot de Overheidsmanager van het Jaar 2020 en de Sociale Verzekeringsbank (SVB) tot de Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2020. De uitreiking vond online plaats en werd bekeken door een groot publiek via de livestream. De gehele uitzending is hier terug te zien.

De jury constateert dat Ester Lieben, directeur van de Veiligheidsregio Haaglanden, haar medewerkers de ruimte geeft om maatwerk te leveren en te experimenteren, maar ze zorgt tegelijkertijd dat het beoogde doel niet vergeten wordt. Medewerkers voelen zich door Lieben gesteund en waarderen haar toegankelijkheid en empathisch vermogen. De jury bewondert hoe Lieben zich hard maakt voor diversiteit in haar organisatie.

De SVB wordt geroemd als een organisatie met een focus op innovatie en het verbeteren van de ervaring voor de burger. Er heerst een positieve sfeer, met een nadruk op samenwerking, met als resultaat indrukwekkende productiecijfers en klanttevredenheid.

De Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar en de Verkiezing Overheidsmanager van het Jaar worden georganiseerd door de Vereniging voor OverheidsManagement (VOM).

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *