nieuws Wie is wie?

Cathelijn Peters directeur Participatie en Decentrale Voorzieningen bij SZW

Cathelijn Peters is per 1 juni 2023 benoemd als directeur Participatie en Decentrale Voorzieningen bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW).

De directie Participatie en Decentrale Voorzieningen richt zich op bestaanszekerheid en de samenwerking met het gemeentelijke domein en de arbeidsmarktregio’s. Belangrijke thema’s zijn de bijstand, armoede, schulden, de begeleiding van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt naar werk en het matchen van werkzoekenden op werk en scholing in de arbeidsmarktregio’s.

Peters werkt momenteel als directeur/kwartiermaker bij de directie Digitale Samenleving van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Hiervoor was zij onder andere programmadirecteur ‘Aan de Slag met de Omgevingswet’, waar zij eindverantwoordelijk was voor de aansturing van het interbestuurlijke programma dat gericht is op de implementatie van de Omgevingswet door provincies, gemeenten, waterschappen, rijkspartijen, omgevingsdiensten en bedrijfsleven. Daarvoor was Peters directeur bij de Unie van Waterschappen.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *