A&O fonds Gemeenten

A&O fondsen Festival 100% digitaal

A&O fonds Gemeenten, A&O-fonds Waterschappen en A&O-fonds Provincies organiseren donderdag 1 oktober 2020 het A&O fondsen Festival. Door de coronacrisis zal het festival dit jaar niet in Den Bosch plaatsvinden, maar gaan we op een creatieve en vernieuwende manier een inspirerend online festival organiseren.

Momenteel zijn we achter de schermen hard bezig om de transitie van fysiek naar een online festival vorm te geven. Benieuwd hoe het gaat worden? Schrijf je snel in, al bijna 800 medewerkers gingen je voor.

Voor wie?
Hét festival voor professionals die zich bezighouden met vraagstukken op het gebied van arbeidsmarkt, HRM en vitaliteit van mens en organisatie. Met een programma boordevol toekomstgerichte inspiratie voor vitale medewerkers in wendbare organisaties. Het A&O fondsen Festival wordt georganiseerd voor medewerkers van gemeenten, provincies en waterschappen en deelname is gratis.

Programma
Naast keynootspreker Maarten van der Weijden zijn ook de 9 live webinars bekend. Dit is nog slechts een fractie van het totale programma. We gaan een fantastische digitale festivalsfeer creëren. Je stelt je eigen programma samen, je kunt elkaar digitaal ontmoeten en naast de webinars, pecha kuchas en pitches bieden we nog een aantal inspirerende verrassingen aan. De komende tijd blijven we je informeren over nieuwe programmaonderdelen en leuke weetjes.

Kom je ook?
Wil jij er bij zijn op donderdag 1 oktober? Meld je hier aan.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *