Abonneren

Publiek Denken is een voortzetting van PM Public Mission dat als vakblad voor de overheid startte in 2004. Sinds 1 juni 2016 bestaat de naam PM officieel niet meer en draagt het platform de naam Publiek Denken.

Publiek Denken is een onafhankelijk magazine voor en over publieke zaken en overheidsmanagers, een netwerkplatform en een ontmoetingsknooppunt voor professionals werkzaam in de publieke sector. U ontmoet via het Publiek Denken-platform collega’s en betrokkenen bij de overheid en in de uitvoering. in het vakblad, op de website en in de e-nieuwsbrief vindt u verdieping en discussie over de kwaliteit van het openbaar bestuur.

Met een abonnement op Publiek Denken ontvangt u viermaal per jaar (maart, juni, september en december) het magazine. U kunt ervoor kiezen het in print of als e-zine te ontvangen. Daarnaast ontvangt u met regelmaat de themaspecials en onze tweewekelijkse e-nieuwsbrief.

Een jaarabonnement op Publiek Denken kost 49,- euro exclusief 6% btw per jaar. Abonnee worden kan via onderstaand formulier. Leden van de Vereniging van OverheidsManagement (www.vom-online.nl) ontvangen een korting van 15% op bovenvermeld tarief. Organisatielidmaatschappen en netwerkabonnementen zijn eveneens mogelijk. Hiervoor kunt u contact opnemen met uitgever Asha Narain.

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een proefexemplaar of een jaarabonnement op Publiek Denken
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Heeft u nog vragen?
Neem dan contact met ons op T 085 486 85 41 of stuur een e-mail naar info@publiekdenken.nl.