Jury Publiek Denken Top 100 bekend

De jury van de negende editie van de Publiek Denken Top 100 is bekend. Voorzitter is Eveline de Kruijk, secretaris-directeur van Waterschap Drents Overijsselse Delta.

Verder nemen in de jury zitting: Wim Brenkman (provinciesecretaris, provincie Drenthe), Jelle van Haaster (onderzoeker Cyber Operations universiteit Amsterdam en Jonge Ambtenaar 2017), Carsten Herstel (directeur-generaal Sociale Zekerheid en Integratie, ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid), Anne Langenesch (programmamanager Omgevingswet gemeente Zaanstad en Ambtenaar van het Jaar 2018), Abdou Najib (gemeentesecretaris, gemeente Baarn), Karin Sleeking (directeur A&O Fonds gemeenten), Martijn van der Steen (bijzonder hoogleraar aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, co-decaan en adjunct-directeur van de NSOB)

De jury komt op 20 november bijeen om te beslissen wie de Ambtenaar van 2019 is geworden. Vervolgens wordt op 10 december in Zaandam bekendgemaakt wie de winnaar is. Ook wordt de publieksprijs uitgereikt. Deze gaat naar de ambtenaar die de meeste stemmen binnen heeft weten te halen.

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *