Jury Publiek Denken Top 100 2021 bekend

De jury van de elfde editie van de Publiek Denken Top 100 is bekend. Deze jury bepaalt wie van de kandidaten in de Top 12 zich de Ambtenaar van het Jaar 2021 mag noemen.

Stem op de Ambtenaar van het Jaar 2021!
Wie volgt de winnaar van 2020 Lian de Boer op en mag zich straks Ambtenaar van het Jaar noemen? Wie inspireert, motiveert en enthousiasmeert met zijn/haar inzet, gedrevenheid en maatschappelijke betrokkenheid?
Dat bepaal jij? Stem op je favoriete kandidaat!

De jury staat onder leiding van juryvoorzitter Carsten Herstel, directeur-generaal Sociale zekerheid en integratie bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Herstel was vorig jaar ook jurylid van de Publiek Denken Top 100.

De overige juryleden zijn:

  • Henk Korvinus, inspecteur-generaal Inspectie Justitie en Veiligheid
  • Marcel van Bijnen, provinciesecretaris Noord-Brabant
  • Karin Sleeking, directeur A&O-fonds Gemeenten
  • Lian de Boer, adviseur Economische Zaken bij de gemeente Groningen en winnaar van vorig jaar
  • John Posthumus, bestuurslid FUTUR
  • Gritta Nottelman, secretaris-directeur Waterschap Amstel, Gooi en Vecht

Op 18 november komt de jury bijeen om te beslissen wie de Ambtenaar van het Jaar 2021 wordt. Vervolgens wordt op 14 december in Groningen bekendgemaakt wie de winnaar is. Ook wordt de publieksprijs uitgereikt. Deze gaat naar de ambtenaar die de meeste stemmen binnen heeft weten te halen.

Via een open nominatieronde kon iedereen een collega-ambtenaar opgeven die uitmuntend presteert, een bijzonder verhaal heeft of om andere reden als collega onmisbaar is. In de stemronde wordt bepaald welke van de honderd overgebleven kandidaten tot de twaalf finalisten behoort.

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *