nieuws

Laatste kans om aanwezig te zijn op de Ambtenaar 2.0-dag

De tiende en laatste Ambtenaar 2.0-dag vindt dit jaar plaats in de ministeries van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en Justitie en Veiligheid op de Turfmarkt in Den Haag op vrijdag 12 oktober.

In de afgelopen 10 jaar heeft het netwerk Ambtenaar 2.0 veel innovaties in de samenleving en bij de overheid een podium gegeven. En vele creatieve, innovatieve en leuke ambtenaren uit binnen- en buitenland pakten het podium en gaven het netwerk smoel en kleur. Duizenden ambtenaren van de rijksoverheid, gemeenten en provincies en andere kennisdelers hebben de afgelopen 10 jaar kennis gedeeld, genetwerkt en slim met elkaar samengewerkt. Er zijn relaties en nieuwe netwerken ontstaan en er is zelfs een huwelijk gesloten tijdens een Ambtenaar 2.0-dag.

Tien jaar is een goed moment om een grote strik om Ambtenaar 2.0 te doen. Ambtenaar 2.0 heeft een belangrijke rol vervuld bij het gebruik van nieuwe werkmethodes en de digitalisering van de overheid, die inmiddels gemeengoed zijn. Een goed moment om te stoppen dus en ruimte te geven aan nieuwe initiatieven binnen de overheid.

Nog één keer komt het netwerk met méér dan 10.000 leden bijeen. Mensen die hart hebben voor de publieke zaak en zich inzetten voor een betere en leukere overheid. Een uniek netwerk! Wil je deze bijzondere laatste dag zelf meemaken? Meld je dan aan via http://a20dag.pleio.nl Daar vind je ook het programma. De deelname is gratis maar het aantal deelnemers is beperkt dus wees er snel bij.

 

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *