nieuws

Finalisten Jonge ambtenaar 2017 bekend

De vier finalisten die de strijd aan gaan voor de titel Jonge Ambtenaar van het Jaar 2017 zijn bekend! Maandag 14 november zijn ze gepresenteerd tijdens de Overheidsawards in de Ridderzaal. De finalisten zijn:

  • Hans Hindriks is beleidsmedewerker bij de directie MBO van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Hij laat zich inspireren door grote denkers maar heeft ook zelf ook visie op maatschappelijke verantwoordelijkheid. Hij past dit in zijn werk toe door actief de maatschappij tegemoet te treden.
  • Teun Meulepas is projectleider energie bij de Provincie Noord-Brabant. Teun is ambtenaar, ondernemer en initiatiefnemer. Hij inspireert omdat grenzen voor hem niet bestaan.
  • Karen van Ruiten is projectleider Innovatie bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Karen is energie! Ze is als ambtenaar zelfbewust, creatief en evenwichtig. Ze is zowel inhoudelijk sterk als ook een echte doener.
  • Eveline Zeeman is programmamanager Vluchtelingen bij de Gemeente Zaanstad. Ze is authentiek, zelfverzekerd en straalt senioriteit uit. Doordat ze al stevige projecten heeft geleid, laat ze zien dat er een nieuwe generatie aan het roer staat.

De verkiezing wordt al 15 jaar georganiseerd door FUTUR. Daarmee willen de organisatie het imago van de ambtenaar verbeteren en de meerwaarde van de jonge ambtenaar in de veranderende overheid zichtbaar maken.
Deze vier kandidaten onderscheiden zich van hun concurrenten door hun authenticiteit, de energie die ze meebrengen, hun vernieuwende ideeën, ambitie, lef, werkwijze en vakmanschap. Ze weten concrete verbindingen tot stand te bereiken.

Op donderdag 19 januari 2017 is de finale Jonge Ambtenaar van het Jaar in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Tijdens de avond bepaalt een jury de winnaar en er is daarnaast een publieksprijs waarvoor vanaf morgen kan worden gestemd. Kijk voor meer informatie over de avond en de stemming voor de publieksprijs op www.futur.nl.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *