nieuws

Jelle van Haaster Jonge Ambtenaar van het Jaar 2018!

Jelle van Haaster is Jonge Ambtenaar van het Jaar 2018 geworden. Van Haaster is researcher cyber operations bij het ministerie van Defensie.  Politie-inspecteur Dwight van van de Vijver won de publieksprijs.

De andere finalisten Shirley Elands (adviseur product- en procesinnovatie bij het Kadaster) en Wouter Struijk (Beleidsadviseur Jeugd & Onderwijs bij de gemeente Schiedam) maakten eveneens indruk met de creatieve manier waarop zij complexe vraagstukken aanpakken.

Dit jaar werd voor het eerst de FUTURproof award uitgereikt in samenwerking met Jong Beleg, het jonge ambtenaren netwerk uit Alkmaar. De gemeente Stichtse Vecht won dankzij haar vernieuwende wijze om jong talent te werven. De gemeente Zaanstad en de gemeente Hengelo grepen net naast de award, maar werden wel geprezen door de jury vanwege hun goed functionerende verjongingsbeleid en hun bijdrage aan een toekomstbestendige overheid.

Sinds 2002 organiseert stichting FUTUR de verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar. Met de verkiezing wil het netwerk van jonge ambtenaren het imago van de overheid als werkgever verbeteren en de meerwaarde van de jonge ambtenaar in de veranderende overheid zichtbaar maken.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *