nieuws

Loonaangifteketen genomineerd

De Nederlandse loonaangifteketen is genomineerd voor een internationale award voor organisatie-overstijgende samenwerking. In deze keten verzamelen de Belastingdienst, het UWV en CBS alle informatie van werkgevers over de lonen van Nederlanders. Het is de eerste keer dat een alliantie van overheidsorganisaties kans maakt op de award, die jaarlijks wordt toegekend door de Association of Strategic Alliance Professionals (ASAP).

CBS, de Belastingdienst en UWV nemen het bij de award op tegen twee andere genomineerden: de bedrijven Bayer en Evotec (met een samenwerking op het gebied van klinisch onderzoek) en National Grid en Energysage (die zonne-energie leveren). Eind februari wordt de winnaar tijdens een symposium in San Diego (USA) gekozen.

ASAP is een wereldwijde organisatie gewijd aan het monitoren, waarderen en bevorderen van alliantiemanagement en organisatie-overstijgende samenwerking.

 

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  1. De loonaangifteketen is een voorbeeld van ketensamenwerking tussen grote publieke en private partijen. Als 10 jaar vooraanstaand en nog steeds op zoek naar verdere verbetering. Fingers crossed eind februari!