nieuws

PM top 100 De beste ambtenaren van 2013

Kolonel Hans Damen van het ministerie van Defensie is door de jury tot winnaar van de PM Top 100 2013 uitgeroepen. De publieksprijs gaat naar Rinke Zonneveld van het ministerie van Economische Zaken, die de meeste stemmen van de lezers wist te vergaren. Het is de derde keer dat PM Public Mission de verkiezing van de honderd beste ambtenaren heeft georganiseerd.

Voor het eerst gaat de titel Beste Ambtenaar naar een medewerker van het Rijk. Vorig jaar ging Renate Westdijk van de gemeente Leeuwarden er met de prijs vandoor en de eerste editie kwam op naam van Ganna van Bijleveld van Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam. Ook de lezersfavoriet is afkomstig uit het Haagse: directeur Ondernemerschap Rinke Zonneveld wist de meeste stemmen te vergaren en heeft daarmee de publieksprijs gewonnen. Winnaar Damen krijgt een opleiding bij PBLQ aangeboden.

Twee andere genomineerde ambtenaren, Vera Bauman (gemeente Rotterdam) en Aik van Eemeren (Vereniging voor Overheidsmanagement), hebben van de jury een eervolle vermelding gekregen.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *