nieuws

Stembus Waterinnovatieprijs open tot en met 25 november

Op donderdag 29 november vindt de uitreiking plaats van de Waterinnovatieprijs. De Unie van Waterschappen en de Nederlandse Waterschapsbank reiken deze prijs uit in de categorieën ‘Waterveiligheid’, ‘Schoon water’, ‘Voldoende water’ en ‘Circulaire Economie’.

De inzendingen voor de prijs worden beoordeeld door een jury van deskundigen onder leiding van Lidewijde Ongering, secretaris-generaal van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Verder nemen in de jury zitting:  Bas Jonkman (hoogleraar Integrale Waterbouwkunde aan de TU Delft); Jan Kempers (program Manager Sustainable Development bij Heineken B.V.); Hendrik Postma (voorzitter Vereniging van Waterbouwers en directeur Boskalis Nederland); Maarten van der Vlist (Rijkswaterstaat); Lidwin van der Velden (bestuursvoorzitter van de Nederlandse Waterschapsbank);  Jeroen Lammers (directeur Economische Zaken bij VNO-NCW)

Via Waterinnovatieprijs.nl kan ook gestemd worden voor de Publieksprijs. Tot en met 25 november is het mogelijk om te stemmen op uw favoriete genomineerde project.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *