nieuws

A+ O fonds Gemeenten bestaat 25 jaar

A+O fonds Gemeenten bestaat 25 jaar. De Stichting Arbeidsmarkt en Opleidingsfonds Gemeenten, zoals het fonds officieel heet, is in 1993 door de sociale partners in de gemeentesector opgericht. In opdracht van deze sociale partners ondersteunt het fonds de sector op het gebied van arbeidsmarkt en HRM-beleid.

Met haar activiteiten draagt het A+O fonds eraan bij dat gemeenten aantrekkelijke, dynamische en creatieve organisaties zijn, met een gezond arbeidsklimaat met weerbare en wendbare medewerkers die verantwoordelijkheid nemen voor hun werk en hun loopbaan. Met als gevolg dat een goede dienstverlening aan burgers kan worden gerealiseerd.

Met ingang van 1 januari 2018 betalen gemeenten jaarlijks een vergoeding aan het A+O fonds Gemeenten. V oor het gebruik van de producten of deelname aan activiteiten van het A+O fonds Gemeenten worden daarom geen additionele kosten in rekening gebracht.

Ter gelegenheid van haar 25-jarig jubileum blikt het fonds terug op de afgelopen jaren en kijkt vooruit naar de volgende 25 jaar. Het hele jaar worden tal van activiteiten georganiseerd. Het fonds wil daarbij zoveel mogelijk mensen betrekken en is daarom misschien wel op zoek naar u! Bent u 25 jaar oud, 25 jaar in dienst, al 25 jaar collega’s? Het A + O fonds Gemeenten hoort graag uw verhaal! Stuur een e-mail naar 25jaar@aeno.nl.

 

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *