nieuws Bestuurskracht

De beste hybride werkgevers van het jaar

Harrier, Bconnect, Hanzestrohm en Menzis mogen zich de Beste Hybride Werkgever van het Jaar noemen.  Zo Werkt Het, een initiatief van de Nederlandse mobiliteitsregio’s, reikte de jaarlijkse award uit aan de Beste Hybride Werkgevers van het Jaar.

De Zo Werkt Het Award wordt in vier verschillende poules uitgereikt. Zo wil de organisatie zowel kleinere start-ups als multinationals een kans geven op de prijs. De prijs voor de Beste Hybride Werkgevers van het Jaar is uitgereikt aan de volgende vier bedrijven in de volgende categorieën:

0-20 werknemers: Harrier accountancy-bedrijfsadvies (Groningen)
20-50 werknemers: Bconnect (Amsterdam)
50-200 werknemers: Hanzestrohm (Zwolle)
200+ werknemers: Menzis (Groningen)

De vier winnaars sprongen er volgens de jury uit doordat ze niet alleen de basis van het hybride werken goed op orde hadden, maar ook extra aandacht hadden voor individuele groei, teamspirit, werken op locatie en de toekomstbestendigheid van het hybride werken. Ze lieten creativiteit en innovatie zien in de wijze waarop zij het hybride werken hebben ingevoerd. Er is geluisterd naar het personeel, flink geëxperimenteerd en daar is weer van geleerd. Deze werkgevers zijn zich blijven ontwikkelen en zijn daarom een voorbeeld en inspiratiebron voor andere werkgevers, aldus de jury.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *