nieuws Bestuurskracht

Overheidsawards 2022

Welke manager ziet de vraag vanuit de samenleving en stuurt op baanbrekende samenwerking met andere bestuurders en organisaties? Welke organisatie is in tijden van crisis wendbaar en weerbaar en functioneert daarbij niet als rotsblok, maar vindt de goede koers op een krachtige manier?

De verkiezingen Overheidsmanager van het Jaar en Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2022 zijn geopend. De coronacrisis liet zien dat complexe vraagstukken vragen om flexibiliteit en aanpassingsvermogen van overheidsmanagers en -organisaties. Dit jaar wordt er daarom gezocht naar overheidsmanagers en -organisaties die in het aangaan van maatschappelijke uitdagingen over grenzen heen kijken.

De verkiezingen hebben het doel om transparantie en kennisdeling binnen het openbaar bestuur te bevorderen door het werk van goede overheidsmanagers en organisaties uit te lichten en te belonen.

Nominaties voor baanbrekende overheidsmanagers kunnen worden ingediend tot en met 1 juli 2022. Tot en met 22 juli 2022 zijn inzendingen welkom voor de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar. Nomineer jouw overheidsmanager en overheidsorganisatie via www.overheidsawards.nl/nomineer.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *