nieuws Bestuurskracht

Nominatie Overheidsawards 2023 geopend

Wie wordt Overheidsmanager van het Jaar 2023 en wat is de Beste Overheidsinnovatie? Vanaf nu is de nominatie van de Overheidsawards geopend. Op 28 november 2023 worden de winnaars bekendgemaakt.

Het thema van de verkiezing van de Overheidsmanager van het Jaar 2023 is ‘Met passie en plezier voor de publieke zaak’. Jetta Klijnsma, Commissaris van de Koning in Drenthe en voormalig Tweede Kamerlid, is voorzitter van de jury.

De Beste Overheidsinnovatie dient goed in te spelen op complexe hedendaagse uitdagingen. Jan van Zanen, burgemeester van Den Haag en voorzitter van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, is voorzitter van de jury die op zoek gaat naar de beste overheidsinnovatie van 2023. De criteria zijn hier te vinden.

Nominaties voor overheidsmanagers kunnen worden ingediend tot en met 27 juni. Tot en met 16 juni 2022 zijn nominaties welkom voor de Beste Overheidsinnovatie van het Jaar. Nomineer hier een overheidsinnovatie en/of een overheidsmanager die volgens jou de titel verdient van Beste Overheidsinnovatie van het Jaar en of Overheidsmanager van het Jaar.

De verkiezingen worden georganiseerd door de Vereniging voor OverheidsManagement (VOM).

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *