nieuws Publieke professional

Stem nu op de Ambtenaar van het Jaar 2022

Wie volgt Wendy Kwaks, programmanager Transitie bij het ministerie van Defensie op en mag zichzelf straks de winnaar noemen van de Publiek Denken Top 100 Ambtenaar van het Jaar 2022? Dat mag jij mede bepalen! Vanaf vandaag kun je stemmen op jouw favoriete kandidaat in de Publiek Denken Top 100.

De Ambtenaar van het Jaar 2022 werkt met passie voor het openbaar bestuur en doet dit met lef en flair. Hij of zij weet mensen te verbinden, is resultaatgericht en gaat effectief te werk in een complexe omgeving.

Met de Publiek Denken Top 100 richten we de schijnwerper op succesvolle sleutelfiguren bij de overheid, die vaak achter de schermen opereren. Wat maakt hen tot een voorbeeld voor anderen? Wil jij stemmen op een collega? Doe dit dan direct via www.ambtenaarvanhetjaar.nl.

Verkiezing
Nadat de Publiek Denken Top 12 is vastgesteld op basis van het aantal uitgebrachte stemmen per kandidaat, bepaalt de jury wie zich straks Ambtenaar van het Jaar 2022 mag noemen. De jury wordt dit jaar voorgezeten door Diana Starmans, lid Raad van Bestuur bij de Sociale Verzekeringsbank. Ook wordt een publieksprijs uitgereikt aan de ambtenaar die de meeste stemmen heeft gekregen.

De Ambtenaar van het Jaar 2022 wordt bekendgemaakt op 15 december tijdens een feestelijke uitreiking in Utrecht. In de Publiek Denken-special Publieke Professional van 20 december aanstaande publiceren we onder andere een verslag van het juryberaad en de complete PD Top 100 (namen en functies).

Deze verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, IPO en het ministerie van Defensie.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *