nieuws Publieke professional

Wie wordt Jonge Ambtenaar van het Jaar?

Hanane El Hadouchi, Femke Smit en Eline van Weelden vormen de top 3 van de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2023 verkiezing. Deze verkiezing wordt georganiseerd door FUTUR, het netwerk voor jonge ambtenaren.

El Hadouchi is beleidsadviseur onderwijs bij de gemeente Amsterdam. De jury prijst haar voor het volgen van haar eigen regels, met daadkracht, intelligentie en een warme lach.

Smit is beleidsontwikkelaar sociaal domein bij de gemeente Kampen. Volgens de jury draagt ze met haar werk in een publiek private samenwerking bij aan het oplossen van een maatschappelijk probleem en is ze creatief in haar denken.

Van Weelden is adviseur bij de gemeente Rotterdam. De jury meent dat ze een inspiratie is voor anderen en zich op een creatieve en ontwerpende manier inzet voor een klimaatadaptieve, gezonde en circulaire stad.

FUTUR is dit jaar op zoek naar een ‘pionierende ambtenaar’. De winnaar wordt gekozen op basis van publieksstemmen en een laatste juryberaad. Stemmen kan van 6 t/m 20 maart. De uitreiking vindt plaats op 23 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *