nieuws Wie is wie?

Nicole van der Wolk directeur Ambtenaar en Organisatie bij BZK

Nicole van der Wolk wordt met ingang van 1 mei 2023 benoemd tot directeur Ambtenaar en Organisatie bij het directoraat-generaal Digitalisering en Overheidsorganisatie bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK).

Van der Wolk werkt sinds 2010 aan de Technische Universiteit Eindhoven. Tot 2019 was zij daar directeur Personeel en Organisatie en sinds 2019 is zij directeur Strategische Organisatie Ontwikkeling. Van 2002 tot 2010 heeft Van der Wolk als hoofd Personeel en Organisatie en daarna als lid van de algemene directie bij de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) gewerkt. Tussen 1989 en 2002 bekleedde zij diverse staffuncties bij de rijksoverheid.

De directeur Ambtenaar en Organisatie heeft de komende jaren een aantal samenhangende opgaven, die belangrijke bijdragen moeten leveren aan het herstel van het vertrouwen van burgers en bedrijven in de overheid. Prominente onderdelen daarvan zijn initiatieven gericht op een grenzeloos samenwerkende overheid die over de departementsgrenzen heen samenwerkt met andere overheden, burgers en bedrijven.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *