nieuws Wie is wie?

Guiny Kustner directeur Informatiehuishouding Justitiële Informatiedienst bij JenV

Guiny Kustner wordt met ingang van 1 juni 2023 directeur Informatiehuishouding bij de Justitiële Informatiedienst bij het ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV).

De Justitiële Informatiedienst, een snel groeiende organisatie met ongeveer 600 medewerkers, zorgt binnen de ketens strafrecht, migratie en jeugd voor de beschikbaarheid en toegankelijkheid van het integere en integrale persoonsbeeld van justitiabelen. Integer houdt in dat de beschikbare informatie aan de juiste persoon (identiteit) wordt gekoppeld. Integraal betekent dat de medewerker in de keten over complete en samenhangende informatie beschikt.

Kustner was al vanaf najaar 2021 als programmadirecteur Informatiehuishouding verantwoordelijk voor visievorming en bijdragen aan verbeteringen bij JenV op het domein informatiehuishouding, alsmede voor de betere positionering van van de dienst op dit domein. Daarvoor bekleedde zij diverse staf- en managementrollen op het gebied van informatiehuishouding en bedrijfsvoering binnen JenV en was programmamanager van het JenV-brede programma Stukken Beter. Kustner was voorheen ook werkzaam op de Nederlandse ambassade in Paramaribo.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *