nieuws Wie is wie?

Majorie Jans directeur Transacties en Projecten bij het Rijksvastgoedbedrijf

Majorie Jans wordt met ingang van 1 april 2023 benoemd tot directeur Transacties en Projecten bij het Rijksvastgoedbedrijf van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Jans is sinds 2017 beleidsdirecteur Huisvesting en Facility management en Chief Procurement Officer (CPO) bij de Staf Korpsleiding van de Nationale Politie. Daarbij was zij van 2018 tot 2019 ook interim-directeur IV bij de Staf Korpsleiding van de Nationale Politie. Daarvoor heeft Jans als directeur bij Stichting De Bouwcampus in Delft gewerkt. Vanaf 2008 tot 2014 bekleedde zij diverse managementfuncties bij het Rijksvastgoedbedrijf (RVB).

De directie Transacties en Projecten is de schakel tussen het RVB en de vastgoed- en bouwmarkt. De directeur is verantwoordelijk voor projecten en contractonderhandelingen bij veranderingen in de vastgoedportefeuille (zoals gevangenissen, rechtbanken, Defensieterreinen, ministeries, monumenten, musea en paleizen). Ook is ze verantwoordelijk voor de verkoop van vastgoed en bodemmaterialen.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *