nieuws Wie is wie?

Directeuren Monique Commelin en Jan Willem Schaper wisselen van functie

Bij het ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV) ruilen twee directeuren van functie. Monique Commelin wordt directeur Politieel Beleid en Taakuitvoering tevens plaatsvervangend directeur-generaal Politie en Veiligheidsregio’s. Jan Willem Schaper gaat aan de slag als directeur Juridische Zaken tevens waarnemend plaatsvervangend hoofddirecteur Immigratie- en Naturalisatiedienst. De functieruil gaat per 1 februari 2022 in.

Commelin is momenteel directeur Juridische Zaken tevens waarnemend plaatsvervangend hoofddirecteur bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst. Daarvoor vervulde zij diverse managementfuncties bij de Rechtspraak en bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Mr. J.W. (Jan Willem) Schaper is in 2011 begonnen als directeur Bestuursondersteuning bij het pSG-cluster van het ministerie van JenV. Op dit moment werkt hij als directeur Politieel Beleid en Taakuitvoering tevens plaatsvervangend directeur-generaal Politie en Veiligheidsregio’s van het ministerie van JenV.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *