nieuws Wie is wie?

Mark de Boer plaatsvervangend secretaris-generaal bij BZK

Mark de Boer wordt plaatsvervangend secretaris-generaal bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK). De benoeming gaat in op maandag 13 juni 2022.

De functie van plaatsvervangend secretaris-generaal bij het ministerie van BZK is een bestuurlijke rol en valt uiteen in twee primaire aandachtsgebieden. De plaatsvervangend secretaris-generaal is de  eigenaar van de aan hem toegedragen uitvoeringsorganisaties van BZK. Ook is hij belast met de bedrijfsvoering van BZK en functioneert hij als plaatsvervanger van de secretaris-generaal.

Mark de Boer is sinds 2020 waarnemend clusterdirecteur Mensen en Middelen en tevens waarnemend clusterdirecteur Bestuursondersteuning bij het ministerie van BZK. Na zijn studie Communicatie startte hij in 2002 bij het ministerie van BZK en werkte hij vervolgens bij de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid. Tussen 2009 en 2019 werkte De Boer in verschillende directeursposities bij de gemeenten Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *