nieuws Wie is wie?

Sezen van Wier - Tas plaatsvervangend directeur-generaal Fiscaliteit bij de Belastingdienst

Sezen van Wier – Tas is met ingang van 1 april 2023 plaatsvervangend directeur-generaal Fiscaliteit bij de Belastingdienst bij het ministerie van Financiën.

De plaatsvervangend directeur-generaal Fiscaliteit (pDGf) van de Belastingdienst is lid van de Algemene Leiding van de Belastingdienst en geeft leiding aan de directies Fiscaal Juridische Zaken, Uitvoerings- en Handhavingsbeleid en Vaktechniek. De pDGf is verantwoordelijk voor de vakinhoudelijke kwaliteit van de Belastingdienst, de fiscale vaktechnische structuur en het op hoog niveau houden van de fiscale kennis binnen de Belastingdienst.

Sezen van Wier – Tas startte haar carrière bij PricewaterhouseCoopers (PwC) Rotterdam, waar ze internationaal opererende klanten adviseerde op het gebied van (inter)nationaal belastingrecht, met focus op de vennootschapsbelasting, dividendbelasting, EU directe belastingen, verdragsrecht en (Amerikaanse) belastingen. Bij PwC New York werkte ze als Dutch tax specialist en adviseerde over het Nederlandse belastingrecht, internationaal en EU-belastingrecht en verdragsrecht. Momenteel werkt Van Wier – Tas bij Unilever als Tax Director Benelux & Frankrijk.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *