21 mrt 2017

Dialoogtafel i-samenleving: de burger centraal

Op 21 maart organiseert Publiek Denken een dialoogtafel over de i-samenleving. Het thema: de burger centraal. Technologische innovatie is vooral zinvol als het hand in hand gaat met sociale innovatie. Duidelijk is dat connectivity breder is dan verbinding door technologie alleen. Helaas zijn bestuurders vaak niet erg ‘connected’.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere: de i-samenleving, wat verstaan we eronder?; het KING-manifest De gebruiker centraal; mobility as a service; digitale ongeletterdheid; datagedreven sturing en de keerzijde van de i-samenleving: het gebrek aan privacy en het risico van digitale ongeletterdheid.

Praktische informatie 

  • Duur: van 15.00 tot 17.45 uur. Afsluiting met drinks&bites
    Locatie: Bink36, Publiek Denken, Gebouw M1-47, Binckhorstlaan 36, 2516 BE Den Haag.
  • Parkeren met auto gratis, voor OV zijn we 15 minuten lopen verwijderd van Den Haag Centraal. Vanaf Den Haag Centraal met tramlijn 16 en uitstappen bij halte Weteringkade, dan is het nog slechts 5 minuten lopen.
  • Het debat zal live worden gestreamd via Facebook. Dit doen we om de zichtbaarheid en het bereik te vergroten. Kijkers hebben de mogelijkheid live vragen te stellen en mee te praten. Dat verhoogt de waarde van het debat. Van het debat zelf (bevindingen, conclusies en aanbevelingen) wordt een journalistiek verslag gemaakt dat onderdeel is van een uitgebreide Publiek Denken e-zine over de i-samenleving. Deze e-zine zal 21 april verschijnen.
  • Aanmelden via asha@publiekdenken.nl.
Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *