19 nov 2019

Overheidsawards

Op 19 november aanstaande worden de Overheidsawards uitgereikt. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Ridderzaal in Den Haag wordt bekendgemaakt wie de Verkiezing Beste Overheidsmanager en Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2019 hebben gewonnen.

Het thema voor de Verkiezing Beste Overheidsmanager is Kompas in zwaar weer.
Onze huidige samenleving wordt gekenmerkt door verschillende uitdagingen; ontevredenheid, een gevoel van onveiligheid en politieke verschuivingen. Ambtenaren – uit verschillende bestuurslagen – worden vaak verantwoordelijk gehouden voor wat er speelt. Zo worden ze geconfronteerd met lastige situaties en zijn zij degenen die in de wind staan wanneer onvrede wordt geuit of wanneer het spannend wordt.

De Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar heeft als doel om goede initiatieven binnen het openbaar bestuur voor het voetlicht te brengen en professionele trots te stimuleren. Ook draagt de verkiezing bij aan transparantie en kennisdeling binnen het openbaar bestuur, door goede initiatieven breed te delen.De finalisten van de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar voor 2019 zijn inmiddels bekend: Centraal Justitieel Incasso Bureau, gemeente Tilburg en ProRail.

Meer informatie

 

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *