7 mrt 2022

Webinar: Vertrouwen in politiek, overheid en gemeenten

Dit is het moment voor de politiek en de overheid om te laten zien dat het wél kan: beleid laten werken in het voordeel van de burger. Gaat 2022 het verschil maken? De kansen zijn er: we hebben een nieuw kabinet dat het anders wil aanpakken. En na 16 maart hebben de meeste gemeenten nieuwe gemeenteraden en wethouders. Veel gemeenten hebben de antwoorden op de complexe vragen van het kabinet.

Hoe zorg je ervoor dat Den Haag met beleid komt waar gemeenten mee uit de voeten kunnen? Hierover organiseert de Universiteit Leiden op maandag 7 maart om 13.00 een webinar. Aan de discussie doen mee:

  • Eric de Rijk is Public Affairs Adviseur van de VNG, de Vereniging van Nederlandse Gemeenten.
  • Erik van Venetië is lobby- en public-affairsadviseur. Hij schreef diverse boeken over lobbyen, waaronder Het Grote Lobbyboek. Samen met Jur de Haan schreef hij over de gemeentelijke public affairs in Door Haagse ogen.
  • Jur de Haan is senior beleids- en public-affairsadviseur bij Zunderdorp Beleidsadvies en Management. Hij voert advies- en onderzoeksopdrachten uit voor gemeenten, provincies en brancheorganisaties.

Meld je hier aan voor deze gratis online bijeenkomst.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *