nieuws

United Nations Public Service Forum in Den Haag

Een goede dienstverlening dichtbij het publiek, samenwerking met anderen en de juiste inzet van alle mogelijkheden van digitalisering en technologie: daar staan overheden voor aan de lat. Daarnaast is de overheid ook transparant, afrekenbaar en geeft ze ruimte aan vernieuwingen. Op veel punten doen overheden het goed, maar het kan altijd beter. Op het United Nations Public Service Forum 2017 (UNPSF2017) op 22 en 23 juni in Den Haag gaan ministers, topambtenaren, overheden, vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, jongeren en experts in gesprek over hoe de dienstverlening nog beter kan.

Minister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en Dr. Thomas Gass van de Verenigde Naties (VN) openen de internationale conferentie in het World Forum op 22 juni. Vernieuwingen en innovaties in de publieke dienstverlening zijn nodig om alle VN-lidstaten de 17 doelen (Sustainable Development Goals)  van de Agenda2030 van de Verenigde Naties beter en sneller te laten realiseren.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  1. Goed artikel!
    Alleen Under-Secretary-General of the UN, Mr WU, wordt vervangen door 1 van zijn Assistant-SG’s, Dr Thomas Gass (verantwoordelijk voor ‘Policy-Co-ordination and Inter-Service Affairs).