nieuws Bestuurskracht

Shortlist Overheidsmanager van het Jaar 2021 bekend

De shortlist van de verkiezing Overheidsmanager van het Jaar 2021 is bekend. Acht overheidsmanagers zijn geselecteerd voor de tweede ronde, waarin zij in gesprek zullen treden met de jury.

De kandidaten zijn Pieter-Jaap Aalbersberg (Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid), Richard Andringa (Secretaris Directeur, Waterschap Vechtstromen), Cor Burgmeyer (Directeur Uitvoering Klant en Service, UWV), Jeroen ten Dam (Directeur Stadstoezicht en Veiligheid, Gemeente Groningen), Bas van Rijsbergen (Directeur Ruimtelijk Economisch Domein, Gemeente Breda), Nanette van Schelven (Directeur-Generaal Douane, Ministerie van Financiën), Astrid Schulting (Gemeentesecretaris, Gemeente Westerkwartier) en Aline Zwierstra (Gemeentesecretaris, Gemeente Eindhoven).

Met de Verkiezing Overheidsmanager van het Jaar wil de Vereniging voor OverheidsManagement (VOM) een platform bieden aan excellent overheidsmanagement en daarmee kennisdeling binnen de publieke sector bevorderen. De award Overheidsmanager van het Jaar is daarmee de beloning voor krachtig overheidsmanagement en publiek leiderschap. Het thema van deze editie is ‘Met Veerkracht en Vertrouwen’.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *