nieuws Publieke professional

Winnaar Publiek Denken Top 100 aanwezig bij Uitblinkerslunch

Vrijdag 1 september vond de Uitblinkerslunch plaats op Paleis Noordeinde in Den Haag. Deze lunch wordt jaarlijks georganiseerd door koning Willem-Alexander en koningin Máxima voor Nederlanders die de afgelopen periode een prijs of andere onderscheiding ontvangen voor hun prestaties in verschillende sectoren, zoals kunst & cultuur, media, wetenschap, sport en bedrijfsleven.

In zijn hoedanigheid als winnaar van de Publiek Denken Top 100 Ambtenaar van het Jaar was Remco Duisterhof aanwezig. De programmamanager tegemoetkoming vaste lasten bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland won de Publiek Denken Top 100 in 2022. Andere genodigden waren onder anderen winnaar van de Toon Hermans Prijs Jochem Myjer, wereldkampioen op de 500 meter schaatsen Femke Kok en winnaar van de Machiavelliprijs 2022 Johan Remkes.

Ook in 2023 vindt de verkiezing plaats van de Publiek Denken Top 100 Ambtenaar van het Jaar. We brengen ambtenaren voor het voetlicht die een excellente prestatie hebben geleverd of met een bijzonder verhaal. Wie waren de succesvolle sleutelfiguren bij de overheid? En wat maakte hen tot een voorbeeld voor anderen? Nomineren is nog mogelijk tot en met 22 september, 13.00 uur.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *