nieuws Wie is wie?

Lilian van den Aarsen directeur Staf Deltacommissaris bij IenW

Lilian van den Aarsen wordt per 1 december 2020 directeur Staf Deltacommissaris bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Van den Aarsen is momenteel directeur Kennis, Innovatie en Strategie bij het ministerie van IenW. Hiervoor werkte zij onder andere als programmadirecteur Deltaprogramma Rivieren bij IenW en in andere managementfuncties bij het ministerie van LNV, onder meer als regiodirecteur Oost.

Delen

Reageer

*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  1. hoi,
    Ik kwam onlangs in mijn “bibliotheek” uw proefschrift tegen, genaamd : “Randvoorwaarden voor natuurlijke kwaliteit in
    pleistocene zandgebieden ” . Dit ihkv een cursus ecologisch hovenier, die ik momenteel volg, voor zover Corona het toelaat en dat is best lastig.
    Ik heb veel boeken op gebied van natuur en landschap, waaronder uw proefschrift.
    In dit (uw) proefschrift uit 1994 stelt u, kort samengevat, (vergeef me) een voor moderne begrippen nieuwe definitie van duurzaamheid, die vooral gerelateerd is aan ecologie. Toch ?
    Tegenwoordig gaat duurzaamheid volgens mij vooral over energiebehoefte.
    Hoe kijkt u terug op uw dissertatie van toen ? Hoe kijkt u nu na 26 jaar
    aan tegen de ontwikkelingen sindsdien, met de samenvatting van uw dissertatie indachtig ? Hoe staat het met de randvoorwaarden voor de natuurlijke kwaliteit ? En, tenslotte, wat moet er volgens u gebeuren om de natuurlijke kwaliteit ( door mij even grofweg gedefinieerd als ecologisch optimaal) in de komende decennia te waarborgen, dan wel te verbeteren en waarom dan wel ?

    Met vriendelijke groet
    Meint Bosma
    0617595702